Mihanja kërkon titullin me Drenicën

Edhe pse Drenica po kalon nëpër rezultate shumë të mira, Mihane Kadriu Bekteshi thotë se nuk i ka rënë pishman që kishte dhënë dorëheqje nga pozita e kryetares së këtij klubi, para fillimit të këtij kampionati.

Pavarësisht se nuk është kryetare, ajo tregon se po i shijon sukseset e skuadrës që i flenë në zemër.

“Unë pata dhënë dorëheqje vetëm nga pozita e kryetares, shkaku i angazhimeve në biznesin tim dhe në familjen time. Përndryshe, unë ende jam anëtare e kryesisë së klubit dhe vazhdoj të kontribuoj në klub”, deklaroi ajo për Arenën. Bile, Mihane Kadriu Bekteshi është ndër femrat e rralla kosovare që i viziton stadiumet e Kosovës, sidomos në ato ku luan Drenica...

Postuar nga Lajmonline: 11:54; 08/11/2013