Barça, 13 finale të fituara në 10 vitet e fundit

Faik KRASNIQI

Ekipi i Barcelonës në 10 vitet e fundit ka qenë ekipi më i mirë në botë. Në 10 vitet e fundit ajo i ka fituar 13 trofe në 13 finale në të gjitha garat, para Bayern Munchen që i ka fituar 11 finale dhe Chelsea që ka fituar në 10 të tilla. Në vendin e 4 është Man United me 8 finale të fituara, Sevillës dhe Atletiko Madridit me nga 6 finale të fituara, dhe në vendet 7 dhe 8 janë Milano dhe Real Madrid me nga 4 finale të fituara.

Postuar nga Lajmonline: 16:41; 14/2/2014