Postuar nga Lajmonline: 20:42; 28/2/2014

Interneti, zhvillim dhe rrezik

Shkroi: Sidorela Jança

Lexo më shumë

Pse jetojmë?

Shkroi: Faik KRASNIQI

A është mallkim apo tradhëti?

Shkroi: Anila Ahmataj

Krasniqi garon në zgjedhje me partinë e re: Frymë e re, larg autoritarizmit (VIDEO)

Intervistoj

Lexo më shumë

Sport 

Seedorf-Contes: Mos u anko!


Lexo më shumë

Drita fiton derbin e zjarrtë


Lexo më shumë

Shaqiri e Cana ‘aprovuan’ miqësoret e Kosovës


Lexo më shumë

Multimedia 

foto lajm

 

Foto Lajm -

Kushtet e renda ekonomike kane bere qe shume femije kafshaten te sigurojne ne kontenjerat e kryeqytetit./ Doruntina Gashi /

Foto nga:

Anketë