Sport 

Bundesliga, përcaktohet kalendari i ndeshjeve


Lexo më shumë

Wimbledon: Fiton Sharapova, edhe Federer


Lexo më shumë

Uruguai eliminon Italinë


Lexo më shumë

Multimedia 

foto lajm

 

Foto Lajm -

Kushtet e renda ekonomike kane bere qe shume femije kafshaten te sigurojne ne kontenjerat e kryeqytetit./ Doruntina Gashi /

Foto nga:

Ismajli shpëton Trepçën

Intervistoj

Ahmet Pllana

Për më pak se një vit në detyrën e kreut të Ministrisë së Zhvilimit Ekonomik, ministri Fadil Ismajli, ka arritur të nxjerrë nga duart e AKP-së gjigantin Trepça, të nënshkruajë linjën e interkoneksionit 400 kV me Shqipërinë, të finalizojë tregun e përbashkët energjetik me Shqipërinë, si dhe të kthejë besimin e investitorëve të huaj për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”. Kjo është CV-ja e një viti pune në krye të MZHE-së së ministrit Fadil Ismajli, i cili për “Lajm” tregon për dinamikën e madhe që është dashur ta ketë për të finalizuar këto projekte, të cilat pritet të jenë katalizatorë të zhvillimit ekonomik Lexo më shumë