Sport 

Trajneri i Serbisë Dik Advocat, publikoj listën kundër Shqipërisë


Lexo më shumë

Evra: Fergusoni ishte gjithçka për Manchester United


Lexo më shumë

Ronaldo dhe Messi në ndjekje për t’i marrë kurorën e goleadorit Raul Gonzalez ne Champions League


Lexo më shumë

Multimedia 

foto lajm

 

Foto Lajm -

Kushtet e renda ekonomike kane bere qe shume femije kafshaten te sigurojne ne kontenjerat e kryeqytetit./ Doruntina Gashi /

Foto nga:

Postuar nga Lajmonline: 7:52; 01/10/2014

A ka një kurban në politikën kosovare?

Shkroi: Ahmet Jashari

Lexo më shumë

Shqiptari i keq dhe serbi i mirë

Shkroi: Blerina Rogova - Gaxha

Fiskalizimi i pikave të shitjes së karburanteve me çmime të larta

Intervistoj

Ahmet Pllana

Bizneset e tregtimit me naftë dhe derivate të naftës në Kosovë, sikurse edhe bizneset tjera tregtare, janë fiskalizuar, por fiskalizimi apo pajisja e pompave të benzinës me arka fiskale është bërë dhe më tej, është në proces, por me çmime enorme të larta, ka thënë për gazetën “Lajm”, kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani Lexo më shumë