Sport 

Klopp, Reus mund të rikthehet në dy ose tri javë


Lexo më shumë

Schumacher drejt rikthimit në shtëpi, mikroçip për të folur


Lexo më shumë

Sinan Bytyqi i lindur në Kosovë, shpresë për Austrinë


Lexo më shumë

Multimedia 

foto lajm

 

Foto Lajm -

Kushtet e renda ekonomike kane bere qe shume femije kafshaten te sigurojne ne kontenjerat e kryeqytetit./ Doruntina Gashi /

Foto nga:

Postuar nga Lajmonline: 9:35; 25/7/2014

Shpërputhja nga e thëna dhe e bëra e Vetëvendosjes!

Shkroi: Shaip Shabani

Lexo më shumë

Rezana Ilire e harruar nga ne !

Shkroi: Fahri Xharra

Shkrimtari kurrë nuk mendon për ekonominë e vet

Intervistoj

Enver S. Morina

Cilat vepra janë model të ekranizimit, ku e sheh të metën e ekranizimit të veprës “Shembja e idhujve”, pse nuk e përfundon dot trilogjinë e veprës së tij, çështë kultura për vendet e varfra, pse babai i tij u vendos në Voskopojë, pse Noli është i madh, kë i quan karafila Skënder Drini, për metodologjinë e gabuar të Nexhip Alpan në përpilimin e fjalorit shqip- turqisht, etj. në këto dhe pyetje të tjera në një bashkëbisedim për “Lajm” përgjigjet shkrimtari Skënder Drini Lexo më shumë