Sport 

Debatik Curri i bashkohet Tiranës


Lexo më shumë

Callejon dhe Behrami largohen nga stërvitja e Napolit


Lexo më shumë

Diego Costa shënon në fitoren e Chelsea


Lexo më shumë

Multimedia 

foto lajm

 

Foto Lajm -

Kushtet e renda ekonomike kane bere qe shume femije kafshaten te sigurojne ne kontenjerat e kryeqytetit./ Doruntina Gashi /

Foto nga:

Postuar nga Lajmonline: 14:56; 26/7/2014

Kushtetutshmëria dhe shteti ligjor

Shkroi: Halit Krasniqi

Lexo më shumë

Rezana Ilire e harruar nga ne !

Shkroi: Fahri Xharra

Shkrimtari kurrë nuk mendon për ekonominë e vet

Intervistoj

Enver S. Morina

Cilat vepra janë model të ekranizimit, ku e sheh të metën e ekranizimit të veprës “Shembja e idhujve”, pse nuk e përfundon dot trilogjinë e veprës së tij, çështë kultura për vendet e varfra, pse babai i tij u vendos në Voskopojë, pse Noli është i madh, kë i quan karafila Skënder Drini, për metodologjinë e gabuar të Nexhip Alpan në përpilimin e fjalorit shqip- turqisht, etj. në këto dhe pyetje të tjera në një bashkëbisedim për “Lajm” përgjigjet shkrimtari Skënder Drini Lexo më shumë