Sport 

Flamurtari kalon në administrimin e dy firmave turke, 'TRK' dhe 'Atlas Jet'


Lexo më shumë

Dëmtohet Meha, rrezikon ndeshjen për "Euro 2016"


Lexo më shumë

Eto'o, në bisedime më West Ham


Lexo më shumë

Mediat zvicerane, Behrami do ta vazhdon karrierën në Hamburg


Lexo më shumë

Multimedia 

foto lajm

 

Foto Lajm -

Kushtet e renda ekonomike kane bere qe shume femije kafshaten te sigurojne ne kontenjerat e kryeqytetit./ Doruntina Gashi /

Foto nga:

Postuar nga Lajmonline: 9:13; 01/8/2014

Krimi ndaj serbëve në Grackë të Vjetër ka të njëjtën adresë me krimin në "Panda" - në Pejë

Shkroi: Fetnete Ramosaj

Lexo më shumë

Papërgjegjësia politike shtyn...

Shkroi: Mr. Blerim Burjani

Shkrimtari kurrë nuk mendon për ekonominë e vet

Intervistoj

Enver S. Morina

Cilat vepra janë model të ekranizimit, ku e sheh të metën e ekranizimit të veprës “Shembja e idhujve”, pse nuk e përfundon dot trilogjinë e veprës së tij, çështë kultura për vendet e varfra, pse babai i tij u vendos në Voskopojë, pse Noli është i madh, kë i quan karafila Skënder Drini, për metodologjinë e gabuar të Nexhip Alpan në përpilimin e fjalorit shqip- turqisht, etj. në këto dhe pyetje të tjera në një bashkëbisedim për “Lajm” përgjigjet shkrimtari Skënder Drini Lexo më shumë